änglar, vi blir inga änglar

hittade en ganska så asmysig bild, ghigihihiihihi. gott<3 shit, min handled är fan hårig, euw.

Himlen port är evigt stängd, vägen upp till gud är sprängd.

Jag hatar söndagar, srsly, det är verkligen värsta dagen på veckan, värre än måndagar faktiskt. Söndagar innefattar nog bara ångest, ångest, och ångest.... OCH PLANERING FÖR METALTOWN, HIHI, MEN DET ÄR JU INTE ÅNGEST, OMG. jag ska se soad, jag dör, kan inte fatta det..

december, omgomgomgomgomg

omgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomg
Jag känner väl lite så att jag lika gärna kan lägga ner den här bloggen, eftersom att jag bloggar sisådär en gång i månaden, ahahah, dåligt, allt är dåligt, jag är dålig, JAG SKA TA LIVET AV MIG... men alltså nä, nu börjar jag bli lite trött. Fast egentligen, vad i helvete ska man skriva på sin blogg? liksom, vad fan skriver ni om? ni skriver om vad ni gjort idag och vad din inhandlat i veckan, så jävla lamt, liksom, vem fan bryr sig om ert liv? inte jag iallafall. Well, där har vi anledningen till varför jag hatar bloggar, det är så tråkigt..... Men jag kanske borde skaffa en foto-blogg istället? eller alltså, bara lägga ut bilder på den här bloggen? kanske det vore lite mer itressant då? eller inte, eller inte..... eller?
Aja, okej, för att byta samtalsämne lite sådär så ville jag bara säga att christian är bäst och jag skulle aldrig klara mig utan christian, liksom, tänk om han inte fanns, vem skulle jag prata med då, liksom, då skulle jag vara helt ensam om nätterna och vara helt jävla emo. Liksom....... vem skulle jag prata med då? (säkerligen så skulle jag pratat med någon annan, men det struntar vi i nu, hihi). Och nej, det var inte alls christian som sade till mig att skriva så om honom... jag lovar........ eller nej, jag lovar inte, men jag lovar nästan.

RSS 2.0