todiefor.se

todiefor.se
Mest en påminnelse till mig själv. dem har även sjukt fina skor.

ahajahaokejvisstmmbraaaa

Gaaaaaaah, jag är så jävla lycklig just nu, allt har ställt till rätta, skulle ni fråga om hur livet såg ut för en vecka sedan så skulle jag svara...... nä jag vet inte, men jag är åtminstone glad nu, höhä.

jag har fina ben, så håll käften

breväääääääänner?

just det, jag tyckte att det vore en kul grej att skaffa brevvänner, ja, via posten då, inte mail.
Så om någon är intresserad av att bli en av mina brevvänner så kontakta mig på [email protected], så byter vi adress och börjar skicka brev helt enkelt :D

tänker köpa en kattunge

efter thailand, han ska heta Kosmos, han ska bli bästa vän med kitty

aha men intressant

inatt ska jag sova hos min syster
hähä

charmbilN, ser även ut som att jag har världens hängtuttar, fast egentligen så är tröjan bara stor.

fan vad dålig jag är

Har vart så jävla mycket det sista, så jag har bara inte kunnat blogga, och allt går åt helvete, fan vilket ovärt liv jag har egentligen.... så under dagen så har jag mest suttit hemma och lyssnat på iggy pop, den där jävla gubben asså, och så är jag askär i mitt ex, mmmmmmmmmmm.
Jag har planterat min själ i mitt rum, så det är väl här jag ska hänga resten av mitt liv.


lösenord igen, haha

införskaffar lösenord imorgon, så nu har ni som vill tid att fråga om lösenordet.
Jag liksom kände att det kändes otryggt utan lösenord.

egentligen, hur kunde jag vara så dum och tro att jag aldrig skulle förlora dig?

Så grymt korkat, men jag var väl för lycklig med dig för att vara rädd för att förlora dig.
När man är så nära, så är det omöjligt att förstå att det förr eller senare skulle sluta, olyckligt.
''man kan aldrig älska någon för mycket'' jo du, tro det eller ej, men det kan man..... den kan man.....

Nä, jag vet att jag snart lär radera det här inlägget, står inte ut med tanken om att jag vet att du läser det här.

sminkning?

eftersom att jag vart hemma hela dagen så hade jag inget annat att göra än att fixa mig, bwähähähäh

ser as lam ut, och min näsa ser typ jääääääätte tjock ut, men det är den inte egentligen: den är smal och lång.

men jag vet väl inte vilken rubrik jag ska ha?

pflrkt!!!!!!!! Tja, min hals dödar mig, och jag låter som en åsna när jag pratar, så jag fick stanna hemma eftersom att jag är så sjuuuukt hes.
Men jag funderar på att åka till christa ikväll, ändå.

och......... hemligheten om mig..................................

i skolan

jag vet att ni älskar min djupt intressanta inlägg i skolan, nä men jag har ett djuupt och äcklig skoskav, som jag råkat blotta för hela skolan.

inget lösenord!

tar bort det nu!

Detta fält måste fyllas i

Känner mig duktig som tusan nu, var i skolan idag ju, och vad jag inte visste var att vi tydligen hade halv dag idag, så när jag tänkte trava ner till bamba så sa isabell till mig att vi skulle hem.

Och ja, jag vet, det ser ut som att jag är näck, men det är jag inte, jag har shorts på mig...... och sedan var det inte heller meningen att jag skulle blotta mina otroligt vackra ben för hela internet, men nu, nu blev det så.

Och nu ska jag till biblioteket, cya!

magsjuka

fy, ingen skola idag, för vet ni vad, jag är mycket sjukare nu än igår och i lördags, BARA för att jag sprang iväg till ica igår. Och nu vill jag till biblioteket och låna böcker, fast det kan jag inte göra, för att jag kan inte ens ta mig ner för trapporna till köket, så hur fan ska jag ta mig ner till angered c då?
äh usch, ''oh susie'' är dagens räddning igen, och snart har jag lyssnat sönder på den och vill aldrig mer höra den igen, som jag gjort med ''if you got the money'', ''The passenger''(fast The Passenger lyssnar jag fortfarande på, den gör mig lycklig), ''kids'' m.m. jäjäh.

love is cold kills your dreams and schemes

Är helt fast och kär....... Oh Susie - Secret Service, har inte lyssnat på någon annan låt på två dygn nu, jag kan hela låten utantill, haha.
Usch, var i angered c med mamma alldeles nyss, och fy fan vad jag svettades, så jag tog av mig jackan och gick runt med bara linne och mjukisbyxor i ica, och sedan helt plötsligt höll jag på att dö av....... kyla?
idag har jag ändast ätit bejbimat, nyponsoppa och.. och? nä inget mer, faktiskt.

sjuk.

Usch, jag är verkligen super sjuk idag, är jätte förkyld, hehe och jag är så trött också så att jag blir anfådd bara av att sätta mig upp, sträcka på armen eller bara röra lite lätt på benet.
Usch och fy, jag ska nog försöka sova nu, så att jag kan satsa på skolan på måndag (jag har inte vart borta från skolan på över två månader nu, och jag vill gärna hålla det till sommarlovet).
Men för övrigt så är det skolavslutning om exakt en månad nu, skit bra.
bild från igår, världens största ''blåmärke'' på armeeeeeeeen

hos min syster


blonderade håret en gång till igår, och satte i löshåret idag!

...... min näsa?

Jag skulle egentligen precis sova, men var nu tvungen att ta upp ett ämne som jag stäääääääääändigt stöter på: min näsa, för inte så jätte länge sen så frågade en kompis mig på msn ''borde inte du operera näsan eller asså inte för att va elak''.......... ALLTSÅ JAG BLIR SÅ JÄVLA IRRITERAD, folk frågar mig det i skolan hela tiden också, men visst, den är förjävlig, lång och får mig att lite se ut som en arab med alla bucklor, men snälla, det är jag, jag står för den, och varför skulle jag nu slösa flera tusen på att operera och ändra något som är så Fanny Mämmelä det kan bli? Jag menar, om jag nu ska vara helt ärlig så har jag ALDRIG sett någon med en sådan jävla blandning: När man ser mig rak fram ifrån så ser min näsa ut som en sådan där helt vanlig lite grisaktig näsa, men när jag ser det från sidan så är den suuuuuuuuuper lång, och mitt bland allt det där långa så kommer två abdullah bucklor, haha.
Haha nej nu ska jag sluta sitta och snacka om min näsa, fast bara för att så slänger jag in ett par bilden på mitt konstverk till näsa.......... imorgon<3

Ska ha saker!

köper snaaaaaaaaaaart

halvdeppig lördag

Såg faktiskt fram emot att hitta på något kul idag, men icke sa nicke och ebba kom hit en timme och sen gick hon och då bakade jag brända muffins.
Nä, så jävla okul, jag kunde gjort något bättre, men nästa helg är ju långhelg, så då ska jag fan inte ligga hemma hela tiden :@
och här har vi min lördag i bilder, världelösa bilder




arab-tavlan i angered, trädgårdsgärdet

ebba var på besök

sen gick vi till lindex och hon köpte solbrillor som matchar mina, <3

mina näsborrar är btw asmysiga.

oj då

kom just på att jag givit ut mitt lösenord till en jävla massa emos, skit irriterande, SÅ NU VILL JAG VETA, VILKA LÄSER HÄR EGENTLIGEN?
Kommentera erat namn och kanske eran blogg, okeeeeeeeej?

oj då

kom just på att jag givit ut mitt lösenord till en jävla massa emos, skit irriterande, SÅ NU VILL JAG VETA, VILKA LÄSER HÄR EGENTLIGEN?
Kommentera erat namn och kanske eran blogg, okeeeeeeeej?

så!

Nu är min blogg i bruk, känns även otroligt skönt att ha lösenord, även om det bara är en person som vet om lösenordet :( Men jag ger inte ut det åt vem som helst, kommer nog bara vara någon enstaka kompis som får det, och gabriel och isabell........ SÅ HEJ GABRIEL, ISABELL, REBECCA OCH OM DET NOG BLIR NÅGON MER SOM LÄSER DET HÄR INLÄGGET :D
............ och nu tänker jag inte berätta om min dag, för att den var jobbig som få, så det kan ni glömma :D
hejdå

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0