HREJ :())

Hej, jag har en fjärrkontroll som skaver mot min rygg, det gör ont, jag lyssnar på Blondie just nu också!!!!! Hur som helst, igår så var jag på bokmässsan, det var asnice, såg Maria Montazami, Carolina Gynning, Lasse Åberg..... och... vilka mer vare? fan jag minns inte. Stod i kö i typ en timme för att få en bok signerad av Maria, men hon var tvungen att gå så hon hann inte signera min bok buhu, fast det gör inget, jag fick ju iallafall se henne och köpa hennes bok!
Köpte en wonder woman tidning där med, den är fin, jag borde läsa den, men jag orkar inte

Och jag kan ju berätta att den här veckan kunde ha vart bättre, den kunde speciellt vara bättre om jag inte åt nästan ett helt kilo godis på typ 5 dagar, inte nice, mår illa och vill spy. Har gått upp 5 kilo den här veckan tack vare allt jävla godis också, väldigt trevligt att ha så lätt att gå upp och ner i vikt, eller inte.
Men skolan går bra åtminstone, seriöst, tror inte att jag någonsin i mitt liv har vart såhär duktig i skolan och har pluggat såhär jävla mycket, jag pluggar hela tiden, lämnar in alla läxor (förut så gjorde jag läxor men pallade in lämna in dem haha<3), är i skolan hela tiden, och är nästaaaaaan duktig och lugn på lektionerna. Och så fick jag alla rätt på so provet och kommer antagligen höja mitt betyg till vg i so!!!!!!!
UH, min pappa knackade just på min dörr och vill att jag ska öppna, men jag sitter så jävla bekvämt att jag inte orkar gå och låsa upp... eller ska jag låsa upp? nej han gick ner nu..
Nej men ärligt, vad fan skriver folk när de bloggar? hur fan blir inläggen så jävla långa? jag har försökt få ett långt inlägg i typ en timme nu haha, fan vad jag suger, mitt liv är för tråkigt för att komma på något att säga. För nu har jag skrivit allt som har hänt i mitt liv det senaste (förutom det som inte angår någon här och de som jag inte ens pallar tänka på).
Jag kan iallafall slänga upp en bild på mig och Lasse Åberg (Stig Helmer från sällskapsresorna). Och jag skiter i att jag har världens leende som får mig att se mongo ut och att min hållning får mig att se ut som en apa!


RSS 2.0