hittade en bild

tyckte att den var lite söt, ahah.

It's a day that I can't stand

Under veckan längtar jag till helgen, på helgen längtar jag till lovet, på lovet längtar jag till döden, jag är värdelös.

And if you die, I wanna die with you. Take your hand and walk away.


läs inte

Jag kom just på en sak, jag bloggar bara här när jag mår åt helvete, det liksom tröstar mig att lägga upp helt jävla värdelösa bilder på en blogg jag knappt bryr mig om. Och så får jag liksom bara ca 5 besökare per dag för att jag aldrig uppdaterar, hahah?
Jaja, förövrigt så sitter jag i mörkret och lyssnar på system of a down och väntar på att någon som är värd att prata med ska logga in på skype och underhålla mig resten av dagen, kvällen, natten och hela dagen imorgon, men inte vill någon prata med mig nu inte :DD
Nu ska jag nog ta mig ut i mörkret (ur mitt mörka rum ut till mörkret, haha?) och köpa dr.pepper, och hoppas på att någon i världen kanske tänker på mig, saknar mig, vill köpa glass åt mig eller något i den stilen.
Haha vad värdelös jag och mitt liv är egentligen, egentligen, verkligen.

Life is a waterfall, we drink from the river, then we turn around and put up our walls.

först så ville jag bara säga att jag skiter fullständigt i att ni inte gillar bilderna jag lägger ut på min blogg, för vet ni vad? jag lägger upp precis vad jag vill här, och jag tvingar ingen att kolla, för jag har ändå aldrig brytt mig och läsare (okej, där ljög jag, på min förra blogg så var läsarna det viktigaste som fans, men det ignorerar vi, haha<3)

(sista bilden är ju helt klart bäst, lite såhär i urlag också.)


bil[d]er

den sista är ju lätt snyggast, haha

godmorgon liksooooooom


en dag ska jag ta över hela världen


-



RSS 2.0